Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

U Koprivnici dodijeljene nagrade Zlatni VOL za volontere godine

U komisiji za ocjenjivanje bili su Maja Holek, Adela Sočev i Miroslav Kanisek. Priredbu je otvorio gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, dok je njegova zamjenica Ksenija Ostriž dijelila priznanja i zahvale

Preporučujemo

U organizaciji Udruge Kopriva u Domu mladih Koprivnica održano je svečano proglašenje najboljih volontera godine Zlatni VOL.

Nagradu Zlatno krdo dobio je Atletski klub Koprivnica za provedbu 2. koprivničkog polumaratona, dok je Zlatna volonterska knjižica pripala Jadranki Lakuš sa 235 evidentiranih sati.

Zlatni VOL
Zajednička fotografija svih nominiranih // Foto: Udruga Kopriva

Zlatni volek za mlađe od 29 dobila je Maja Kranjčec za volonterski angažman u Udruzi osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice.

Maja Kranjčec
Maja Kranjčec // Foto: Udruga Kopriva

Zlatni VOL za starije od 29 pripao je Kseniji Kardaš za volonterski angažman u Udruzi Šinterice dobra srca.

Ksenija Kardaš
Ksenija Kardaš // Foto: Udruga Kopriva

U komisiji za ocjenjivanje bili su Maja Holek, Adela Sočev i Miroslav Kanisek. Priredbu je otvorio gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, dok je njegova zamjenica Ksenija Ostriž dijelila priznanja i zahvale.

Jadranka Lakuš
Jadranka Lakuš // Foto: Facebook

Udruga Kopriva je kao organizator provela Zlatni VOL kroz projekt KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM, koji je financiran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda kroz operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u vrijednosti od 1.553.566,67 kn, te sufinanciran sredstvima Grada Koprivnice.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti