Srijeda, 6. srpnja 2022.

Jakšić: Stambeno naselje na Cerinama prošireno je za dodatnih 140 metara prometnice, javne rasvjete i kabelske kanalizacije

Radove vrijedne 767.589,70 kuna s PDV-om izvodi koprivnička tvrtka Koming

Preporučujemo

Kako bi se stekli svi uvjeti za proširenje novog stambenog naselja, u tijeku su radovi na izgradnji produžetka pristupne prometnice pored koprivničkih bazena Cerine, priopćili su iz gradske uprave.

Riječ je o izgradnji prometnice, javne rasvjete i kabelske kanalizacije u dužini od 140 metara. Radove vrijedne 767.589,70 kuna s PDV-om izvodi koprivnička tvrtka Koming.

Tijekom današnjeg dana lokaciju su obišli gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić i pročelnik upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislav Golubić kako bi se i sami uvjerili u dinamiku radova.

– U Koprivnici je i dalje velik interes za parcelama u gradskim stambenim zonama i zato ih kontinuirano širimo i opremamo. Stambeno naselje na Cerinama prošireno je za dodatnih 140 metara prometnice, javne rasvjete i kabelske kanalizacije vrijednih 767.589,70 kuna čime su stvoreni uvjeti za izgradnju obiteljskih kuća na tim parcelama – istaknuo je gradonačelnik Jakšić.

Mišel Jakšić i Tomislav Golubić u obilasku radova na Cerinama
Mišel Jakšić i Tomislav Golubić u obilasku radova na Cerinama // Foto: Grad Koprivnica
- Advertisement -

Najnovije objave