17.9 C
Zagreb
Subota, 15. kolovoza 2020.

Je li to Aleksandra Bukovčan bila u obilasku svog budućeg radnog mjesta?

U posljednje vrijeme iznimno je aktivna na svom Facebooku gdje objavljuje političke komentare, a tako je bilo i danas, u srijedu, kada je uz podulji status priložila i fotografiju sebe ispred zgrade Hrvatskog sabora

Preporučujemo

Stožer: Rad barova i noćnih klubova ograničava se na 10 dana

Nacionalni stožer civilne zaštite objavio je novu odluku kojom se na 10 dana radno vrijeme caffe barova i noćnih klubova ograničava do 24 sata,...

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić u Koprivnici i Starigradu obišao radove vrijedne 15 milijuna kuna

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić u pratnji pročelnika Tomislava Golubića i Darija Jembreka, u srijedu, 12. kolovoza obišao je radove vrijedne 15 milijuna kuna, a...

Obveza testiranja na koronavirus za sve koji iz Hrvatske ulaze u Italiju na snazi

Odluka Italije o obvezi testiranja na koronavirus svih koji u nju ulaze iz Hrvatske već je na snazi, pa oni koji tamo putuju moraju...

Uz bogati program Općina Koprivnički Bregi proslavit će svoj dan

Općina Koprivnički Bregi i ove će godine obilježiti svoj dan uz bogati program, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i preporuka u cilju sprječavanja zaraze koronavirusom. U...

Aleksandra Bukovčan, bivša pornoglumica umjetničkog imena Alexa Wild, na listi svoje nove stranke – Hrvatske stranke svih čakavaca, kajkavaca i štokavaca (HSSČKŠ) pokušat će ući u Hrvatski sabor na skorašnjim parlamentarnim izborima.

U posljednje vrijeme iznimno je aktivna na svom Facebooku gdje objavljuje političke komentare, a tako je bilo i danas, u srijedu, kada je uz podulji status priložila i fotografiju sebe ispred zgrade Hrvatskog sabora.

“Naša stranka HSSČKŠ je stranka razumnog centra, naši stavovi nisu ideološki kontaminirani ni s lijeve ni desne strane, nego su bazirani na dobrobit Hrvatskog naroda u cjelini.

One pozicije koje se smatraju lijeve su ponekad ako su društveno potrebne i naš stav.

Na primjer obnova Zagreba.

Ali ne prihvaćamo lijevu ideologiju jer eto imali smo to u SFRJ i komunisti nam stvarno ne trebaju.

Ako je neki stav pripisan od strane briselskih autokrata desnoj ideologiji to ne znači da ga mi nećemo podržati, ako je to dobro za narod. Onda u takvom slučaju ne bi smjeli raditi kompromise i pokleknuti nad lobizmom iz EU kojima je cilj nacionalnog identiteta eliminirat, a u korist moćnih korporacija i pojedinih članica EU-a koje bi htjele ekonomskim putem osvojit i zavladat u potpunosti državama poput Hrvatske i nama slične.

No ne vidimo rješenje u desnoj ideologiji jer eto i to smo imali i vidjelo se kako je završilo. Na primjer veličanje nekih davno pokopanih NDH funkcionera s raznom simbolikom i poklicima nam neće dati sutra kruh, a kamoli blagostanje ili za ratu kredita, tko ga ima.
Isto tako ljevica koja postoji i samo zato što ideološki potiče podjele u društvu da bi svoju ideologiju opravdala i pokazala u njima boljem svijetlu.

Davno je Karl Marx pisao svoju knjigu u okolnostima onog vremena kad je to bilo revolucionarno no vremena su se promijenila i povijest je pokazala na nekoliko država kao što su DDR, Rumunjska, Mađarska, Čehoslovačka i ostale države iza željezne zavjese da ta teorija ne drži vodu, nego je kako je moja baka znala reći „ko cusrava kanta“ .

Jugoslavija je imala tu sreću da nije bila iza već neposredno ispred te zavjese, pa smo eto imali i jogurte.

Ali blagostanje, produktivnost, poduzetništvo, slobodu i takve slične termine nismo imali i to je bilo u gore navedenim državama još katastrofalnije, o ljudskim pravima neću ni pisati jer defacto nisu postojala.

Sve te navedene države su provodile Marxove ideologije.

Sve su podbacile i ne postoji skoro ni jedna država u svijetu gdje marksizam funkcionira.
A ta u kojoj funkcionira je sjeverna Koreja, tamo po naredbi komiteta u jednoj osobi svi moraju biti sretni i zadovoljni.

Politički centar, koji je razuman i zna prepoznat ono što je u datom trenutku najbolje za hrvatski narod je jedini put ka boljitku lijepe naše i tu nema mnogo prostora za skretanja na bilo koju stranu.

Tako to vide i internacionalni renomirani stručnjaci ekonomije.

Ja se u potpunosti odupirem podjeli na lijeve i desne i apeliram na sve vas da razmislite kome to ide u korist ta podjela.

U posljednje vrijeme vodim s mnogima od vas razne dijaloge gdje je često ideologija dio teme i na kraju sa svima vama dođem do esencijalno ključne točke završetka, a to je kako imati sljedeći mjesec za dućan, ratu kredita i život općenito.

Ja sam liberalna i s time spadam u liberalniji dio strogog centra naše stranke, međutim imamo i članove/članice koji su malo desniji po nekim stavovima i tako i one koji su nešto ljeviji od centra i svi mi zajedno imamo jedan jedini cilj, a taj je dobrobit i prosperitet za hrvatski narod.

Fokusirani smo na hrvatski interes ispred svih drugih.

I zbog tog cilja smo mi pojedinci u stranci spremni na kompromise vlastitog ideološkog opredjeljenja.

To je ujedno i razlog mog priključivanja u političku platformu HSSČKŠ ( Hrvatska stranka svih čakavaca kajkavca i štokavaca ) gdje se osjećam na pravom mjestu, okružena s razumnim, radišnim ljudima koji nisu promiskuitetni ni kompromitirani od strane sustava uhljebništva dviju vodećih političkih organizacija od kojih je jedna i s dosjeom, koje istovremeno sve više gube povjerenje hrvatskog naroda.

Moja poruka svima vama:

Volim vas sve, jer i ja nosim i lijeve i desne cipele istovremeno. A kad me žulja jedna onda mijenjam oba dvije i opet koračam dalje.

Pusa svima”, napisala je Aleksandra Bukovčan svojim pratiteljima.

Najnovije objave

Markotić mladima: Budite odgovorni zbog drugih

Ravnateljica Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" Alemka Markotić istaknula je da je opći dojam da je većina kliničkih slika oboljelih blagog oblika...

U Hrvatskoj 208 novozaraženih koronavirusom

U protekla 24 sata u Hrvatskoj je zabilježeno 208 novih slučajeva zaraze virusom koronavirusom te je broj trenutno oboljelih danas ukupno 961, izvijestio je...

Stožer: Rad barova i noćnih klubova ograničava se na 10 dana

Nacionalni stožer civilne zaštite objavio je novu odluku kojom se na 10 dana radno vrijeme caffe barova i noćnih klubova ograničava do 24 sata,...

Capak: Pustili smo klubove i noćne barove i sada imamo ovakvu situaciju

Pustili smo sve aktivnosti, poput klubova i noćnih barova i sada imamo ovakvu situaciju, izjavio je u petak ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak, komentirajući jučerašnji...

Iz nezaključane kuće ukrao nakit i novac

U razdoblju od 10. do 12. kolovoza, nepoznati počinitelj je u Dubrovčanu u Krapinsko-zagorskoj županiji iz nezaključane obiteljske kuće ukrao nakit i novce, čime...