Petak, 19. kolovoza 2022.

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam održat će se u rujnu u Gudovcu

Sajamski prostor Gudovac je u svojih 30 godina postojanja prošao put od manifestacije lokalnog karaktera sa županijskom izložbom stoke do uspješnog međunarodnog poljoprivrednog sajma

Preporučujemo

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam, 29. po redu, ove će se godine održati od 09. do 11. rujna na sajamskom prostoru u Gudovcu.

Uz najveću i jedinu Državnu stočarsku izložbu, posjetitelje očekuje velika ponuda opreme za stočarstvo, tradicionalno najveća izložba traktora i poljoprivredne mehanizacije te po prvi puta kao posebna tematska cjelina – Sajam OPG-ova i eko proizvođača.

Također, tu je i tematska cjelina posvećena sezoni grijanja i obnovljivim izvorima energije – Peti element, kao i cjelina koja je bazirana na prezentaciju opreme za šumarstvo i drvne tehnologije – Drvni svijet.

Sajamski prostor Gudovac je u svojih 30 godina postojanja prošao put od manifestacije lokalnog karaktera sa županijskom izložbom stoke do uspješnog međunarodnog poljoprivrednog sajma.

Koprivničko-križevačka županija i ove će godine omogućiti zajednički nastup izlagača, a prijaviti se može putem obrasca na LINKU.

- Advertisement -

Najnovije objave