Petak, 24. svibnja 2024.

Još jedna žrtva zaraze koronavirusom u Hrvatskoj

Riječ je o 91-godišnjaku s Murtera koji je bio kronični bolesnik te se zarazio u kontaktu s oboljelom osobom

- Oglas -

U Općoj bolnici Šibenik preminula je prva osoba oboljela od koronavirusa u Šibensko-kninskoj županiji, a riječ je o 91-godišnjaku s Murtera koji je bio kronični bolesnik te se zarazio u kontaktu s oboljelom osobom, izvijestio je u utorak županijski Stožer civilne zaštite.

U toj je županiji potvrđeno novih sedam slučajeva pozitivnih na koronavirus, a svi su vezani uz kninsku bolnicu, navode u priopćenju.

Od sedam novooboljelih dvoje je pacijenata s Odjela fizijatrije Opće i veteranske bolnice „Hrvatski ponos“ Knin, dvoje zdravstvenih djelatnika kninske bolnice i tri osobe koje su obiteljski kontakt sa zaraženom osobom.

- Oglas -

Broj zaraženih koronavirusom u Šibensko-kninskoj županiji sada je 45.

Na Odjelu infektologije šibenske bolnice hospitalizirano je 11 osoba pozitivni na koronavirus, od kojih je jedna osoba na respiratoru. Troje pacijenta se i dalje nalaze na respiratoru u KBC Split.

Dvije osobe, državljani Hrvatske, su u karanteni. U posljednja 24 sata u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj zaprimljeno je pet dojava o kršenju mjera samoizolacije, a provjerom je utvrđeno da su tri osobe kršile tu mjeru.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti