Petak, 24. ožujka 2023.

Kadeti Hrvatske pobjedom nad Portugalom otvorili domaće Europsko prvenstvo, danas protiv Austrije

Prvenstvo se nastavlja danas, a Hrvatska će u 20.30 sati u ogledu protiv Austrije tražiti nove bodove, dok će Portugal snage odmjeriti protiv Francuske.

Preporučujemo

U Koprivnici i Varaždinu jučer su odigrane prve utakmice Europskog kadetskog rukometnog prvenstva na kojem sudjeluje 16 reprezentacija i koje se održava od 12. do 22. kolovoza. Svečano otvorenje održano je u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović.

Koprivničko-križevačka županija  partner je u organizaciji Europskog kadetskog prvenstva s Gradom Koprivnicom, Županijskom sportskom zajednicom i HRS-om.

U napetoj i uzbudljivoj utakmici Hrvatska je upisala prvu pobjedu i nadigrala Portugal rezultatom 35:31. Najbolji igrač utakmice bio je Ivan Barbić s postignutih 10 golova.

Prvenstvo se nastavlja danas, a Hrvatska će u 20.30 sati u ogledu protiv Austrije tražiti nove bodove, dok će Portugal snage odmjeriti protiv Francuske.

ULAZNICE

Ulaznice se mogu kupiti putem servisa www.ulaznice.hr za sve utakmice M19 EHF EURO u Koprivnici i Varaždinu te na blagajnama dvorana i to sat vremena prije početka susreta. Za kupnju ulaznice potrebno je imati EU digitalnu COVID putovnicu, PCR test ne stariji od 72 sata ili antigenski test ne stariji od 48 sati. Cijene ulaznica za prvi krug natjecanja su 30 i 50 kuna, polufinale 50 i 70 kuna, a za finale od 70 do 100 kuna.

 

Sukladno odluci Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije, broj mjesta u koprivničkoj SD “Fran Galović” ograničen je na 400 sjedećih mjesta (teleskop tribine), a svi posjetitelji dužni su pridržavati se svih propisanih epidemioloških  mjera.

Rezultati prvog dana
Skupina A:

ISLAND – SLOVENIJA 22:26
SRBIJA – ITALIJA 26:28

Skupina B:

ŠVEDSKA – MAĐARSKA 36:35
ŠPANJOLSKA – IZRAEL 34:23

Skupina C:

DANSKA – NORVEŠKA 29:19
NJEMAČKA – RUSIJA 35:27

Skupina D:

FRANCUSKA – AUSTRIJA 32:24
HRVATSKA – PORTUGAL 35:31

 

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti