Utorak, 9. kolovoza 2022.

Kalinovac doveo novog trenera i četiri nova igrača

Nogometni klub Kalinovac pedantno se priprema za novu sezonu u Prvoj koprivničko-križevačkoj županijskoj ligi

Preporučujemo

Nogometni klub Kalinovac pedantno se priprema za novu sezonu u Prvoj koprivničko-križevačkoj županijskoj ligi.

U petak su Kalinovčani na svojoj Facebook stranici predstavili novog trenera i još četiri nova igrača.

Novi trener Kalinovca je Mario Tolo, a dolazi iz NK Podravca Sopje.

”Mario je poznati nogometni stručnjak s ovih prostora, višestruki osvajač prve županijske nogometne lige Virovitičko podravske županije (HNK Suhopolje, Nk Podravac Sopje) . Valja napomenuti da je i dva puta osvojio drugu županijsku s Graničar Bušetinom. Novom treneru želimo puno sreće u radu, te što više bodova na našem kontu”, poručuju iz NK Kalinovca.

A evo kako su predstavili nove igrače:

Ivan Ibriks (NK Podravac Sopje)

Igrač s dugogodišnjim prvoligaškim iskustvom, kojeg ne treba posebno predstavljati. Bivši igrač Virovitice, Pitomače, Suhopolja, Osijeka, Splita te Vinogradara. Igra na poziciji zadnjeg veznog. Nadamo se da će nam svojim iskustvom doprinijeti ostvarenju klupskih ambicija.

Ivan Ibriks
Ivan Ibriks // Foto: Facebook NK Kalinovac

Nikola Menegati (NK Podravac Sopje)

Višestruki osvajač prve županijske nogometne lige Virovitičko podravske županije. Osvojio je drugu ligu s HNK Goricom. Igra na poziciji stopera.

Deni Kucljak (NK Podravac Sopje)

Također dolazi iz Sopja, u kojem je odigrao veliku ulogu u osvajanju prošlogodišnje prve županijske nogometne lige Virovitičko podravske županije. Igra na poziciji krila, te spada u kategoriju mlađih igrača do 21 godine.

Silvijo Buzuk (Nk Suhopolje)

Silvijo nam dolazi iz HNK Suhopolja. Polivalentan igrač koji može pokriti više pozicija u obrani i napadu. Igrač koji je ove godine ušao u završnicu “Utakmice života”, te tamo nastupio protiv reprezentacije Hrvatske do 20 godina, gdje je asistirao za prvi pogodak.

- Advertisement -

Najnovije objave