Utorak, 9. kolovoza 2022.

Tenis: Vid Horvatić Jambor osvojio turnir u Koprivnici

Kod djevojčica valja spomenuti nastup Marte Gregurine u polufinalu u kojem je poražena rezultatom 4:3, 4:0 protiv Ane Cerović iz Rijeke, kasnije pobjednice turnira

Preporučujemo

Proteklog vikenda Teniski klub Koprivnica organizirao je turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 12 godina pod nazivom Otvoreno prvenstvo Koprivničko-križevačke županije.

TK Koprivnica predstavljalo je sedam dječaka i sedam djevojčica, a to su: Vilim Štubelj, Matej Matica, Mihael Čavić, Filip Markušić, Karlo Šifkorn, Vid Horvatić Jambor, Marko Bešvir, Zoja Petrović, Marta Gregurina, Karla Lončar, Lara Bakovljanec, Nela Horvat, Gala Knežević i Rea Horvatić Jambor.

Nakon dva dana odličnog tenisa, Koprivnica je imala predstavnike u završnim borbama. Tako valja istaknuti da su Karlo Šifkorn i Vid Horvatić Jambor igrali finale pojedinačne konkurencije u kojem je Vid pobijedio rezultatom 4:1, 4:1.

Vid i Karlo također su se našli i u finalu parova. Vid je bio u paru sa Mateom Rupčićem iz Ogulina, a Karlo sa Rafaelom Grotićem iz Našica. Pobijedili su Karlo i Rafael rezultatom 4:1, 4:3.

Kod djevojčica valja spomenuti nastup Marte Gregurine u polufinalu u kojem je poražena rezultatom 4:3, 4:0 protiv Ane Cerović iz Rijeke, kasnije pobjednice turnira.

U konkurenciji parova kod djevojčica Lara Bakovljanec je u paru s Anom Cerović poražena u finalu.

TK Koprivnica
Foto: TK Koprivnica
- Advertisement -

Najnovije objave