Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

Kešer (SDP): Kompanija sa srcem doživljava infarkt

HDZ ima svoja mjerila, svoja pravila! Svakom radišnom i poštenom Podravcu ta mjerila teško je zadovoljiti, rekao je Mladen Kešer

Preporučujemo

HDZ bez imalo ustručavanja na čelo Podravke, kao i do sada, postavlja osobe koje nemaju  veze s Podravkom, koje nemaju veze s Podravinom, koje nema veze s Koprivnicom.

– Podravke i Podravci koji su izgradili kompaniju svojim trudom, znanjem i odricanjem, koji i danas svojim predanim radom omogućuju Podravki status najjače prehrambene kompanije u Hrvatskoj, nisu po mjerilima HDZ-a dovoljno kompetentni da bi ju i vodili – rekao je Mladen Kešer.

HDZ ima svoja mjerila, svoja pravila! Svakom radišnom i poštenom Podravcu ta mjerila teško je zadovoljiti jer ipak najvažnije je biti osoba od povjerenja Andreja Plenkovića. Upravo je Martina Dalić, u svojim prvim izjavama za medije naglasila svoje reference i zahvalila Andreju Plenkoviću na iskazanom povjerenju.

– Koprivničko-križevački HDZ mora šutjeti, župan Darko Koren je nezadovoljan, ali njega ionako nitko ništa ne pita, koprivnički HDZ šuti, koalicijski partneri HDZ-a i župana Korena su nestali. Oni svoj komentar ne daju. Odlučili su se pritajiti. Nitko od njih se ne smije suprotstaviti Andreju Plenkoviću jer gube ono njima najvažnije – svoje fotelje i honorare. I dok tako čvrsto čuvaju svoje fotelje, gube ono najvažnije – svoj obraz – istaknuo je Mladen Kešer te dodao kako SDP nema namjeru šutjeti.

– Po našim kriterijima Martina Dalić nema reference. Afere Agrokor i Borg nisu reference koje su potrebne za obnašanje funkcije predsjednika uprave Podravke – ističe Kešer.

Imenovanje Martine Dalić je vraćanje dugova Andreja Plenkovića i javnost toga mora biti  svjesna. I dok županijski i koprivnički HDZ na čelu s Darkom Sobotom i Ratkom Ljubićem šute, dok Darko Koren i ostali koalicijski partneri HDZ-a moraju šutjeti – SDP neće šutjeti i ne može šutjeti!

– Upozoravali smo do sada, upozoravat ćemo i u budućnosti na sve radnje koje mogu  naštetiti Podravki, a u tome planiramo biti glasn. Jer javnost to zaslužuje! Uz dužno poštovanje – zaključio je Kešer.

Najnovije objave