Srijeda, 17. travnja 2024.

Klara Vucikuja ostvarila sjajne rezultate na konjičkom turniru u Peterancu

Konjički klub Đurđevački Graničari na turniru je sudjelovao s po jednim jahačkim parom u dresurnom jahanju i jednim u preskakanju prepona

- Oglas -

Proteklog je vikenda na prostorima Ergele Galop kod obitelji Kavur u Peterancu održan dvodnevni dresurni i preponski konjički turnir.

Konjički klub Đurđevački Graničari na turniru je sudjelovao s po jednim jahačkim parom u dresurnom jahanju i jednim u preskakanju prepona.

Klara Vucikuja na konjičkom turniru u Peterancu
Foto: Grad Đurđevac

Jedna od najmlađih članica kluba te veliki jahački potencijal, Klara Vucikuja ostvarila je sjajne rezultate.

- Oglas -

Klara je u subotu u otvorenoj dresurnoj utakmici na konju Piskota odjahala zahtjevan dresurni ispit te ostvarila visokih 60,26 postotnih poena.

Također, u nedjelju je jahala preponski turnir na kobili Zenti. U dozvoljenom vremenu Klara i Zenta nisu srušile niti jednu preponu te su tako podijelile prvo mjesto s ostalim natjecateljima istog rezultata.

Klara Vucikuja na konjičkom turniru u Peterancu
Foto: Grad Đurđevac

“Klari, Zenti i Piskoti su ovo prvi nastupi na dresurnim i preponskim utakmicama te smo vrlo zadovoljni rezultatom koji je plod napornoga svakodnevnog treniranja Klare i trenerice Petre Markuš. Zahvaljujemo se obitelji Kavur na odličnoj organizaciji i gostoprimstvu”, poručili su iz Konjičkog kluba.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti