Petak, 25. lipnja 2021.

Klub za starije osobe ‘Mariška’ održao godišnju skupštinu

Predsjednik Pintar je zahvalio Klubu na dosadašnjem uspješnom radu i velikom doprinosu u poboljšanju kvalitete života brojnih umirovljenika i starijih osoba

Preporučujemo

Klub za starije osobe Mariška u ponedjeljak, 6. srpnja u prostoru koprivničke Sinagoge je održao redovnu godišnju skupštinu kojoj je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar.

Predsjednik Pintar je zahvalio Klubu na dosadašnjem uspješnom radu i velikom doprinosu u poboljšanju kvalitete života brojnih umirovljenika i starijih osoba na području Koprivničko-križevačke.

Predsjednica Kluba Mariška Valentina Čadavec zahvalila je Županiji i suradnicima na pomoći i podršci istaknuvši kako će se programi pomoći starijim osobama koje Klub provodi dugi niz godina nastaviti realizirati prema planu, a u skladu s preporukama i uputama koje su izdane zbog aktualne zdravstvene situacije uzrokovane epidemijom koronavirusa.

Na Skupštini, kojoj je prisustvovala i v.d. ravnateljice Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica Verica Šarlija je usvojeno izvješće o radu te financijsko izvješće Kluba za 2019.

Najnovije objave