Petak, 12. srpnja 2024.

Komunalac dobio priznanje za uspješan rad i doprinos na području održavanja zelenih površina

Ovo priznanje samo je poticaj da budemo još kreativniji i inovativniji u stvaranju novih zelenih oaza koje će doprinijeti očuvanju bioraznolikosti, ali i pružati građanima prostor za opuštanje, rekreaciju i bijeg od svakodnevnog stresa, poručili su iz koprivničkog Komunalca

- Oglas -

Komisija za nagrade i priznanja Grupacije održavanja zelenih površina poduzeću Komunalac dodijelila je Priznanje za uspješan rad i doprinos na području komunalne djelatnosti održavanja javnih zelenih površina u Republici Hrvatskoj za 2023.

Priznanje je svečano dodijeljeno 20. lipnja u Hrvatskoj gospodarskoj komori u okviru događanja ‘Zeleni gradovi, pametna budućnost’, a nagradu je preuzela članica uprave Komunalca, Dubravka Horvat sa svojim suradnicama.

Dodjela priznanja
Izvor fotografije: GKP Komunalac

Ovo priznanje samo je poticaj da budemo još kreativniji i inovativniji u stvaranju novih zelenih oaza koje će doprinijeti očuvanju bioraznolikosti, ali i pružati građanima prostor za opuštanje, rekreaciju i bijeg od svakodnevnog stresa.

- Oglas -

Projektom sadnje po principu permakulture za koji je Komunalac dobio nagradu ‘Zeleni leptir’ promicat ćemo sadnju u skladu s prirodom i po pravilima prirode te sa svim generacijama, počevši od najmlađih, saditi i stvarati smoodržive zelene oaze.

Stalna briga prepoznata je i od strane svjetske organizacije za zaštitu prirode WWF Adria s kojom je Komunalac zasadio najveću ‘Šumu hrane‘ u Hrvatskoj po principu permakulture.

Dubravka Horvat
Dubravka Horvat // Izvor fotografije: GKP Komunalac

Ovakva održiva i inovativna sadnja te uključivanje zajednice u sami proces i rezultat sadnje daje doprinos ciljevima za održive gradove i zajednice.

Kontinuiranim stvaranjem, sadnjom u skladu s prirodom i održavanjem zelenih površina gradit ćemo i dalje zdravu i održivu zajednicu za sadašnje i buduće generacije, poručili su iz Komunalca.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti