Petak, 2. lipnja 2023.

Komunalac Koprivnica: ‘Aktivirajte uslugu E-račun već danas’

Računi na e-mail uvijek stižu na vrijeme, omogućuju jednostavniji, brži i isplativiji način poslovanja te dodatno, ovakvom razmjenom podataka, čuvamo okoliš

Svim korisnicima koji su aktivirali E-račun na e-mail adresu stigli su prvi E-računi za godišnju grobnu naknadu. Korisnici koji su potpisali suglasnost, a do 25. ožujka 2023. ne zaprime račune za godišnju grobnu naknadu molimo da se jave na info@komunalac-kc.hr.

Svi oni koji nisu aktivirali E-račun još uvijek to mogu napraviti, potrebno je samo ispuniti i potpisati suglasnost koju možete preuzeti i OVDJE.

Potpisom suglasnosti aktivirat ćete uslugu E-račun bez papirnate verzije te će vam račun umjesto u papirnatom obliku biti dostupan u PDF obliku na vašoj e-mail adresi.

Ispunjenu i potpisanu suglasnost potrebno je dostaviti u pdf formatu ili jpg formatu na e-mail adresu: info@komunalac-kc.hr

Poslanom suglasnosti, aktivirat ćete uslugu E-računa te će prvi računi za odvoz otpada za travanj 2022. godine stići na vašu e-mail adresu u svibnju 2022.

Računi na e-mail uvijek stižu na vrijeme, omogućuju jednostavniji, brži i isplativiji način poslovanja te dodatno, ovakvom razmjenom podataka, čuvamo okoliš.

Aktivacijom usluge E–račun ostvarujemo uštedu vezanu uz smanjenje troškova papirne dokumentacije što za posljedicu ima veću preglednost i brzinu poslovanja te bolje i efikasnije pružanje usluga krajnjim korisnicima

Aktivirajte E-račun već danas i postanite i Vi dio brzog, učinkovitog i ekološki prihvatljivog rješenja.

GKP Komunalac Koprivnica

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti