Petak, 24. ožujka 2023.

Koncert Crvene jabuke šlag na tortu bogate proslave Dana Općine Podravske Sesvete

Ovogodišnja proslava Dana Općine Podravske Sesvete popraćena je raznim kulturnim i sportskim događanjima te zabavnim manifestacijama

Preporučujemo

Ovogodišnja proslava Dana Općine Podravske Sesvete popraćena je raznim kulturnim i sportskim događanjima te zabavnim manifestacijama.

Program je započeo prošle subote, i to biciklijadom koju su organizirali Turistička zajednica područja Dravski Peski, tvrtka Dergez d.o.o. i udruge SUMA (Sesvečka udruga mladih).

U nedjelju je održano natjecanje u starim sportovima na nogometom igralištu, natjecanje u gađanju glinenih golubova u lovačkom domu Lovačke udruge Jelen i turnir u odbojci na pijesku u TRC-u Karaula.

Proslava se nastavlja ovog petka svečanim otvorenjem Dječjeg vrtića “Leptirići” u 11 sati.

Potom, središnji sadržaj ovogodišnje proslave bit će svečana sjednica Općinskog vijeća Općine u društvenom domu Podravske Sesvete na kojoj će biti uručene i zahvalnice Općine ovogodišnjim dobitnicima.

U večernjim satima zabavu će osigurati Tamburaški sastav Dangube koji će održati koncert na nogometnom igralištu s početkom u 19 sati.

Bogat sadržaj nastavlja se i sutradan. U subotu popodne je predviđeno za izložbu fotografija Udruge umirovljenika Podravske Sesvete, nogometnu utakmicu Sesvečkih veterana i NK Drave, mini olimpijadu za najmlađe posjetitelje te za tradicionalnu vožnju kočijama. Od 15 do 19 sati održat će se i natjecanje u kuhanju gulaša.

Za više informacija oko prijave na natjecanje možete kontaktirati na broj 099 334 7733 (Alen Janči, direktor Turističke zajednice područja Dravski peski).

Nakon natjecanja u kuhanju gulaša, najmlađe očekuje dječja predstava na nogometnom igralištu, a osigurani su i besplatni napuhanci.

Od 19 sati za zabavu će se pobrinuti grupa Enigma, koja će sve dobro zagrijati za koncert poznatog pop-rock benda Crvena jabuka na nogometnom igralištu od 21 sat.

Za posljednji dan proslave, u nedjelju, domaće udruge pripremile su Dan otvorenih vrata gdje će održati predstavljanje udruga s početkom u 9 sati. Također, u isto vrijeme mještani i posjetitelji mogu posjetiti izložbu fotografija i kolača Udruge umirovljenika Podravske Sesvete.

U 11 sati održat će svečana sveta misa u crkvi Svih svetih. Proslavu završava svečanim preuzimanjem novog vatrogasnog kombija DVD-a Podravske Sesvete s početkom u 15 sati.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti