Subota, 28. svibnja 2022.

Riješen problem koji godinama muči mještane: u Sigecu asfaltirana Dravska ulica

Osim što je na ovaj način olakšan pristup groblju, bolje smo prometno povezali ovaj dio Sigeca s glavnom cestom u smjeru Peteranca i Koprivnice. U planu je i nastavak radova na nerazvrstanim cestama te nove sanacije i asfaltiranja na području cijele općine, istaknuo je načelnik Općine Peteranec Ivan Derdić

Preporučujemo

Nakon što su prošlog tjedna počeli pripremni radovi, ovog je tjedna završeno asfaltiranje ceste u Dravskoj ulici u Sigecu. Točnije, radi se o dijelu ceste koji se proteže od groblja u Sigecu do Ulice Ivana Berute koja spaja Sigetec i Peteranec.

Dužina asfaltirane dionice ceste je 300 metara, a izvođač radova, ujedno i investitor, društvo je Paron.

Novi asfalt u Dravskoj ulici u Sigecu
Novi asfalt u Dravskoj ulici u Sigecu // Foto: Općina Peteranec

– Drago nam je da je napokon položen asfalt u Dravskoj ulici u Sigecu. Posebno smo zadovoljni što smo u kratkom roku postigli dogovor s investitorom te riješili problem koji već godinama muči mještane. Osim što je na ovaj način olakšan pristup groblju, bolje smo prometno povezali ovaj dio Sigeca s glavnom cestom u smjeru Peteranca i Koprivnice. U planu je i nastavak radova na nerazvrstanim cestama te nove sanacije i asfaltiranja na području cijele općine – istaknuo je načelnik Općine Peteranec Ivan Derdić.

Radovi na asfaltiranju
Radovi na asfaltiranju // Foto: Općina Peteranec
- Advertisement -

Najnovije objave