Petak, 24. rujna 2021.

Sportski centar Cerine u Koprivnici u svoju ponudu uvodi novi program – Retro aerobic

Ovaj program je odličan izbor kao uvodni trening, za one koji tek počinju ili za one koji ne mogu ili ne žele visoki intenzitet treninga

Preporučujemo

Sportski centar Cerine u Koprivnici u svoju bogatu ponudu dodao je i novi program pod nazivom Retro aerobic.

Program je to koji sadrži sve aerobne vježbe uz retro dance hitove bez slaganja koreografija, vježbe za poboljšanje snage nogu, ruku, trbušne i leđne muskulature, mobilnosti i stretchinga, i to sve bez visokog intenziteta.

“Da vam vježbanje ne bi bilo monotono, obogatit ćemo ga čestim promjenama naših šarenih rekvizita: štapovi, male i velike pilates lopte, steperi, bučice, trake, a dodat ćemo i nešto sasvim novo. Vraćamo vas na početke aerobika u Koprivnici na kojem tijekom cijelog treninga nikada neće nedostajati dobre retro glazbe, smijeha i pozitivnih emocija”, istaknuli su iz Sportskog centra Cerine.

Program Retro aerobika kreće 21. rujna, a na rasporedu je svaki utorak i četvrtak u 18 sati. Program se provodi pod stručnim vodstvom kineziologa, profesorice Marine Tomac – Rojčević.

Ovaj program je odličan izbor kao uvodni trening, za one koji tek počinju ili za one koji ne mogu ili ne žele visoki intenzitet treninga.

Najnovije objave