Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

Koprivnička atletičarka Dora Lovrinović osvojila zlato i broncu na mitingu Atletika pod zvijezdama u Varaždinu

U konkurenciji kadetkinja na 100 metara Dora Lovrinović je osvojila zlatnu medalju, Lana Grudić je osvojila četvrto mjesto, Zara Rupčić šesto, a Lucija Ferčec 15. mjesto

- Oglas -

Članovi Atletskog kluba Koprivnica postigli su izvrsne rezultate na mitingu ‘Atletika pod zvijezdama’ održanom u subotu u Varaždinu.

Ella Sever je u konkurenciji limačica u troboju osvojila srebrnu medalju, dok je u Matej Požgaj u konkurenciji limača u istoj disciplini osvojio brončanu medalju.

U konkurenciji mlađih kadetkinja na 200 metara Karla Obranović je osvojila peto mjesto, Tija Požgaj sedmo mjesto, a Iva Mikulec 12.mjesto.

- Oglas -

U konkurenciji kadetkinja na 100 metara Dora Lovrinović je osvojila zlatnu medalju, Lana Grudić je osvojila četvrto mjesto, Zara Rupčić šesto, a Lucija Ferčec 15. mjesto.

Također, Dora je i u konkurenciji kadetkinja na 300 metara osvojila medalju, i to brončanu.

U istoj konkurenciji i disciplini Zara Rupčić je osvojila šesto mjesto, Sara Podoreški 11. mjesto, a Lucija Ferčec 13. mjesto.

U konkurenciji seniorki na 100 metara Josipa Mikulec je osvojila 16. mjesto, a Chiara Markić je osvojila 18. mjesto, a koja je u istoj konkurenciji u skoku u dalj osvojila 10. mjesto.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti