Srijeda, 17. travnja 2024.

Koprivnička Obrtnička škola kvizom obilježila Dane Erasmusa

Za osvojeno prvo mjesto, Đureki su za nagradu dobili poklon bon u Slatkim delicijama, koprivničkoj slastičarnici koja na praksu prima učenike iz Erasmus+ partnerskih ustanova Obrtničke škole

- Oglas -

Proteklog je četvrtka u koprivničkoj Obrtničkoj školi održan još jedan kviz znanja.

Ovo već tradicionalno okupljanje u odmjeravanju snaga u znanju iz različitih područja održano je povodom Dana Erasmusa, a sudjelovali su nastavnici iz osnovnih škola.

Tako su snage odmjerile ekipe ‘Makice’ iz Osnovne škole Mihovil Pavlek Miškina iz Đelekovca, ‘Cinober’ iz Osnovne škole Fran Koncelak iz Drnja, ‘Đureki’ iz koprivničke Osnovne škole Đuro Ester, ‘Suncokreti’ iz Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski iz Koprivnice, ‘Dobar, loš, Gola’ iz Osnovne škole Gola te ‘Zelje i pozdravi’ iz Osnovne škole Koprivnički Bregi.

- Oglas -
Đureki, pobjednici kviza u Obrtničkoj školi
Izvor fotografije: Obrtnička škola Koprivnica

Nakon dva kruga pitanja iz geografije, sporta, znanosti, književnosti te poznavanja glazbe i filma najuspješnija je bila ekipa ‘Đureki’ iz OŠ Đuro Ester.

Za osvojeno prvo mjesto, ‘Đureki’ su za nagradu dobili poklon bon u Slatkim delicijama, koprivničkoj slastičarnici koja na praksu prima učenike iz Erasmus+ partnerskih ustanova Obrtničke škole.

“Povodom Dana Erasmusa planiramo još ovakvih kvizova, i to s nastavnicima koprivničkih srednjih škola te, ove godine prvi put, s roditeljima naših učenika”, poručili su iz Obrtničke škole Koprivnica.

Djelatnici Obrtničke škole Koprivnica
Izvor fotografije: Obrtnička škola Koprivnica

Napomenimo kako je obilježavanje Dana Erasmusa započelo u ponedjeljak, 9. listopada, promocijom Erasmus+ projekata ispred Slatkih delicija.

Također, posjetitelji su mogli osvojiti nagradu odgovarajući na pitanja o školi i Slatkim Delicijama, a uz pomoć nastavnica Ane Borko, Petre Kušević i Ljiljane Mraz.

- Oglas -

“Obrtnička škola i Slatke Delicije zajednički provode Erasmus+ mobilnosti organizirajući stručnu praksu za učenike iz Slovenije i Francuske”, istaknuli su iz koprivničke Obrtničke škole.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti