Petak, 3. veljače 2023.

Koprivničke gimnazijalke plasirale su se na državno prvenstvo u odbojci

Svojim trudom, zalaganjem, borbenošću i zajedništvom po prvi put u povijesti gimnazijskog sporta osigurale su plasman na državnom natjecanju

Preporučujemo

Ženska odbojkaška ekipe Gimnazije ‘Fran Galović’ se pobjedom protiv Srednje škole Koprivnica na gradskom natjecanju srednjih škola plasirala na županijsko prvenstvo.

Županijsko prvenstvo je održano 12. travnja 2022. u Križevcima. U vrlo napetoj i zahtjevnoj utakmici, djevojke su pobijedile križevački gimnaziju rezultatom 2:1 i kasnije nešto lakšom utakmici đurđevačku gimnaziju 2:0.

Svojim trudom, zalaganjem, borbenošću i zajedništvom po prvi put u povijesti gimnazijskog sporta osigurale su plasman na državnom natjecanju u Poreču od 10. do 12. svibnja 2022. Do tada djevojke marljivo nastavljaju trenirati po dva puta tjedno u Gimnaziji.

Za Gimnaziju su igrale: Anja Matovina, Nika Matovina, Anja Rojčević, Nensi Glavnik, Maja Mićurin, Klara Švenda, Antea Valent, Iva Šimek, Žana Šipek, Gabriela Mikulec i Ema Suvalj dok su Maja Špoljar i Klara Šerbetar svoj doprinos dale na gradskom natjecanju, ali zbog povreda i školskih obaveza nisu mogle ići na županijsko natjecanje.

Mentor ekipe je prof. Marina Tomac-Rojčević dok je pomoćni mentor pripravnik prof. Tedi Femec.

– Djevojke su presretne uspjehom, a Gimnazija je preponosna na njih – rekla je prof. Marina Tomac-Rojčević.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti