Srijeda, 28. veljače 2024.

Koprivničke vode donirale laboratorijsku opremu Osnovnoj školi Antun Nemčić Gostovinski

Oprema je vrijedna 4920 eura (bez PDV-a), a radi se o inventaru laboratorija za analizu pitke vode koji je kroz projekt Aglomeracije Koprivnica nadograđen i moderniziran novom opremom

- Oglas -

Koprivničke vode donirale su laboratorijsku opremu i namještaj koprivničkoj Osnovnoj školi Antun Nemčić Gostovinski.

Oprema je vrijedna 4920 eura (bez PDV-a), a radi se o inventaru laboratorija za analizu pitke vode koji je kroz projekt Aglomeracije Koprivnica nadograđen i moderniziran novom opremom.

S obzirom na to da je donirana oprema i dalje funkcionalna i korisna, Koprivničke vode na čelu s direktorom Zdravkom Petrasom donacijom su pomogle školi kako bi se predmetna nastava što kvalitetnije održavala.

- Oglas -

Ravnatelj škole Darko Sočev zahvalio je na doniranoj opremi koja je već ugrađena u učionice i nastavnici i učenici su je već počeli koristiti.

“Koprivničke vode periodično svoju, ali i novu opremu doniraju školama i drugim ustanovama kako bi se poboljšala kvaliteta izvođenja nastave. Tako su prije više od mjesec dana Dječjem vrtiću Tratinčica Koprivničke vode donirale novu ljuljačku, a prije godinu dana Srednjoj školi Koprivnica donirana je laboratorijska oprema vrijedna 102.000 kuna (13.538 eura), također iz laboratorija za ispitivanje kvalitete vode”, priopćili su iz ove koprivničke tvrtke.

Više fotografija pogledajte OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti