Nedjelja, 21. travnja 2024.

Koprivničke vode privode kraju radove vrijedne 2,1 milijun kuna

Riječ je o proširenju vodovodne i kanalizacijske mreže u Bukovačkoj ulici, Ulici Sveti Vid i u Ulici Mirni dol u koprivničkom prigradskom naselju Draganovec

- Oglas -

Koprivničke vode privode kraju radove vrijedne 2,1 milijun kuna na proširenju vodovodne i kanalizacijske mreže u Bukovačkoj ulici, Ulici Sveti Vid i u Ulici Mirni dol u prigradskom naselju Draganovec.

Radove na 680 metara dugoj vodovodnoj i 1010 metara dugoj kanalizacijskoj mreži u utorak su obišli koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, pročelnik upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislav Golubić i predsjednik uprave Koprivničkih voda Zdravko Petras.

Radovi na izgradnji vodovodne i kanalizacijske mreže

- Oglas -

Za ovu investiciju Koprivničke vode su 18. srpnja 2019. godine potpisale ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Agencijom za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u iznosu od 1.542.100,00 kuna bez PDV-a, u sklopu natječaja za provedbu podmjere 7.2. „Ulaganja u izradu, poboljšanje ili proširenje svih vrsta male infrastrukture, uključujući ulaganja u obnovljive izvore energije i uštedu energije“ – provedba tipa operacije 7.2.1.“ Ulaganja u građenje javnih sustava za vodoopskrbu, odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. godine.

Projekt je planiran s ciljem unapređenja vodnokomunalne infrastrukture na području naselja Draganovec, radi poboljšanja ekološkog stanja i doprinosa korištenju zdravstveno ispravne vode za ljudsku potrošnju, a završetak radova se očekuje tijekom lipnja ove godine, istaknuli su iz koprivničke gradske uprave.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti