Četvrtak, 2. veljače 2023.

Koprivnički atletičari uspješni u cestovnoj utrci Centrum Mundi 2022 u Ludbregu

U glavnoj utrci na 10000 metara koja se boduje za Kup sjeverozapadne Hrvatske AK Koprivnica je imao najviše svojih predstavnika

Preporučujemo

Članovi Atletskog kluba Koprivnica u nedjelju su sudjelovali u utrci Kupa sjeverozapadne Hrvatske Centrum Mundi u Ludbregu.

Prije glavne utrke trčali su osnovnoškolci čija je dužina staze bila 1300 metara. U konkurenciji djevojčica 5. i 6. razreda prvo mjesto je osvojila Sara Podoreški, dok je Tija Požgaj bila druga.

U konkurenciji dječaka 5. i 6. razreda prvo mjesto osvojio je Luka Kolonić, a trčao je i Dorian Držanić.

Osim kraće utrke, najmlađi članovi AK Koprivnice istrčali su i utrku građana od 4000 metara na kojoj je Dorian Držanić osvojio treće, a Luka Kolonić četvrto mjesto u mjesto u kategoriji juniora M19.

Sara Podoreški osvojila je četvrto mjesto, dok je Tija Požgaj bila peta u kategoriji juniorki M19.

AK Koprivnica
Nataša Sušanj, Marija Vladušić i Tara Rušak // Foto: AK Koprivnica

Tihomir Bebek istrčao je utrku na 4000 metara i osvojio 13. mjesto u konkurenciji veterana M50.

U glavnoj utrci na 10000 metara koja se boduje za Kup sjeverozapadne Hrvatske AK Koprivnica je imao najviše svojih predstavnika.

Zvonko Vrhovski je u kategoriji veterana M60 osvojio 1. mjesto, a prve su bile i Lora Žuliček u kategoriji seniorki Ž20, te Tara Rušak u kategoriji juniorki Ž19.

Gabrijel Vedriš bio je treći u kategoriji juniora M19, Nataša Sušanj je u kategoriji seniorki Ž40 osvojila deveto mjesto, dok se Marija Vladušić u kategoriji veteranki Ž50 plasirala na peto mjesto.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti