Četvrtak, 29. veljače 2024.

Koprivnički Crveni križ u Drnju i Legradu potrebitima podijelio 40 paketa

U suradnji s općinskim društvima Crvenog križa, mobilni tim Socijalne samoposluge nastavit će s podjelama u općinama svaki mjesec sukladno prikupljenim donacijama

- Oglas -

Mobilni tim Socijalne samoposluge koprivničkog društva Crvenog križa u suradnji s općinskim društvima Crvenog križa iz Drnja i Legrada podijelio je 40 paketa s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama potrebitima.

Zahvaljujući donacijama koje su volonteri Crvenog križa prikupljali u trgovačkim centrima, a ljudi velikog srca donirali za korisnike Socijalne samoposluge, uz redovite podijele srijedom korisnicima iz Koprivnice ove godine mobilni tim svaki mjesec u jednoj od okolnih općina dijeli pakete s prehranom i higijenskim potrepštinama potrebitima.

Podjela paketa

- Oglas -

U suradnji s općinskim društvima Crvenog križa, mobilni tim Socijalne samoposluge nastavit će s podjelama u općinama svaki mjesec sukladno prikupljenim donacijama.

“Hvala svima koji doprinose uspjehu akcijama prikupljanja donacija u trgovačkim centrima. Gradsko društvo Crvenog križa nastavlja prikupljati prehrambene i higijenske proizvode za Socijalnu samoposlugu, a svoje donacije uvijek možete donijeti i u naše sjedište u Ulici braće Radić 7”, istaknuli su iz koprivničkog Crvenog križa.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti