Petak, 3. veljače 2023.

Koprivnički gimnazijalci Evačić, Petika i Mikulić gradonačelniku predstavili istraživanja u vezi električnih vozila

Jakšić je izrazio zadovoljstvo što naš grad ima veliki potencijal upravo u mladim i kvalitetnim ljudima koji svojim učenjem i praktičnim radom doprinose razvijanju novih ideja

Preporučujemo

Gradonačelnik Mišel Jakšić u utorak je ugostio maturante koprivničke Gimnazije ‘Fran Galović’ Vjekoslava Evačića, Davida Petiku i Josipa Mikulića te ravnatelja Vjekoslava Robotića.

Trojica učenika su tijekom listopada sudjelovali na Quadruple Helix radionici održanoj u koprivničkoj Gimnaziji, pri čemu su imali najbolju prezentaciju na temu analize isplativosti zamjene konvencionalnog vozila onim električnim.

Gradonačelniku Jakšiću imali su prilike prezentirati prednosti i nedostatke električnih vozila koje su dobili tijekom provedenih istraživanja, kao i same isplativosti kupovine ovakvih vozila.

Uz razmjenu zanimljivih i korisnih informacija s obje strane, gradonačelnik Jakšić je izrazio zadovoljstvo što Koprivnica ima veliki potencijal upravo u mladim i kvalitetnim ljudima koji svojim učenjem i praktičnim radom doprinose razvijanju novih ideja, a samim time u budućnosti i njihovoj konkretnoj provedbi.

Uz gradonačelnika Jakšića, prijemu su nazočili pročelnik Dario Jembrek, viša stručna suradnica za europske poslove i društveno-turističke projekte Gordana Biondić i Zvonimir Perko uime REA Sjever.

Inače, Quadruple Helix radionica održana je u okviru projekta Green Aura u zajedničkoj suradnji Grada Koprivnice i REA Sjever.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti