Četvrtak, 2. prosinca 2021.

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić završio u samoizolaciji

"Zbog zaraze koronavirusom Franka Vidovića, trenutačno još Mišel Jakšić i Nikša Vukas, koji su također bili na sjednici Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, ostali su kod kuće", rekao je Arsen Bauk.

Preporučujemo

Kako je izvijestio Arsen Bauk, a prenosi N1 televizija, zbog zaraze SDP-ova Franka Vidovića koronavirusom, u samoizolaciji su i njegove stranačke kolege Nikša Vukas i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

“Zbog zaraze koronavirusom Franka Vidovića, trenutačno još Mišel Jakšić i Nikša Vukas, koji su također bili na sjednici Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, ostali su kod kuće”, rekao je Bauk.

Sjednica je trajala dva sata, a na njoj je bilo više sudionika. Jakšiću je radi mjera predostrožnosti propisana mjera samoizolacije.

Sjednici su prisustvovali i glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj-Šipek, šefica USKOK-a Vanja Marušić, glavni ravnatelj policije Nikola Milina, šef kriminalističke policije Antonio Gerovac, šef SOA-e Daniel Markić, prenosi Glas Podravine.

“Ta sjednica se održavala pod epidemiološkim mjerama, sudionici su nosili maske i ovo je mjera predostrožnosti za danas. Nisam epidemiolog, ali bilo bi mi logično da ljudi koji su tamo bili, a obnašaju te odgovorne dužnosti testiraju i ako su negativni nastave raditi svoje dužnosti, a ako su pozitivni da se nastavi epidemiološka obrada”, rekao je Bauk.

Najnovije objave