Petak, 3. veljače 2023.

Koprivnički tenisači uspješni na regionalnom Mastersu

Kod djevojčica najbolja je bila Mia Gregurina iz TK Koprivnica koja je u finalu bila bolja od klupske kolegice Laure Šifkorn

Preporučujemo

Teniski klub Koprivnica organizirao je posljednji turnir ove sezone na otvorenom, HEP Masters Odbora Sjever do 12, 14, 16 godina za najbolje igrače iz pet sjevernih županija prema rezultatima na turnirima odigranim ove sezone.

Na turniru se okupilo više od 50 natjecatelja u pet konkurencija, a TK Koprivnica imao je 16 svojih predstavnika.

U kategoriji dječaka do 12 godina najbolji je bio Roko Barušić iz TK Franjo Punčec iz Čakovca. Od koprivničkih tenisača Pavle Peradin zauzeo je peto mjesto dok je Filip Markušić bio osmi.

Kod djevojčica do 12 godina najbolja je bila Saša Podobnik iz TK Franjo Punčec koja je u finalu bila bolja od Gale Knežević iz TK Koprivnica. Od ostalih koprivničkih tenisačica Marta Gregurina zauzela je četvrto mjesto, Karla Lončar bila je šesta, dok je Zoja Petrović zauzela sedmo mjesto.

U konkurenciji dječaka do 14 godina najbolji je bio Ivan Bračko iz TK Varaždin 1181. Od koprivničkih tenisača Karlo Šifkorn plasirao se na četvrto mjesto, Vid Horvatić Jambor bio je peti, Vilim Štubelj šesti, dok je Marko Bešvir zauzeo sedmo mjesto.

Kod djevojčica najbolja je bila Mia Gregurina iz TK Koprivnica koja je u finalu bila bolja od klupske kolegice Laure Šifkorn. Marija Petrović zauzela je peto mjesto, dok je Kiara Horvat bila šesta.

U kategoriji juniora do 16 godina najbolji je bio Juraj Horvat iz TK Franjo Punčec, dok je Viktor Petrović iz TK Koprivnica zauzeo treće mjesto. Fran Antolić iz TK Koprivnica bio je šesti.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti