Srijeda, 19. lipnja 2024.

Koprivnički trener Neven Hrupec iznenada napustio rumunjsku Dunareu

Otkaz Hrupecu je poprilično iznenađenje, a sve je još čudnije s obzirom na to da klub nije naveo konkretan razlog prekida suradnje

- Oglas -

Rumunjski rukometni prvoligaš Dunarea Braila iznenada je prekinuo suradnju s trenerom prve ekipe Nevenom Hrupecom.

Koprivnički rukometni stručnjak vratio se u Dunareu nedugo nakon što je u Podravki Vegeti prije godinu dana dobio otkaz zbog poraza u derbiju s Lokomotivom, te je prošle sezone u jakoj konkurenciji osvojio sedmo mjesto.

U novoj sezoni upisao je dvije pobjede, remi i poraz te ostavlja rukometašice Dunaree na petoj poziciji na ljestvici.

- Oglas -

”Bio je s klubom u teškim vremenima. Zajedno smo se smijali i plakali, imali smo dobre rezultate i naporno smo radili. Rastajemo se s Nevenom Hrupecom u vrlo dobrim uvjetima, profesionalno korektno. Ponosni smo što smo imali priliku upoznati izvanrednog čovjeka, velikog radnika, posvećenog svojoj karijeri. Za sve to, i više od toga, hvala ti jako puno! Svaki kraj je novi početak. Želimo ti uspjeh u svemu što ćeš ubuduće raditi”, priopćio je rumunjski klub.

Otkaz Hrupecu je poprilično iznenađenje, a sve je još čudnije s obzirom na to da klub nije naveo konkretan razlog prekida suradnje.

Hrupec zasad ne želi ništa komentirati. Doznajemo da sa svih strana dobiva poruke podrške, a sad se najviše veseli povratku obiteljskom domu u Koprivnici…

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti