Srijeda, 8. prosinca 2021.

Koprivničko-križevačka županija: nema novih slučajeva zaraze koronavirusom, svi testirani uzorci negativni

Na području županije trenutno je pet aktivnih slučajeva pozitiviteta bolesti Covid-19. Od početka epidemije ukupno su zabilježena 104 slučaja oboljenja

Preporučujemo

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako na području županije nema zabilježenih novih slučajeva bolesti Covid-19 te kako je zdravstveno i epidemiološko stanje stabilno.

Svih 30 testiranih uzoraka sa sumnjom na koronavirus izuzetih iz opće populacije u posljednja 24 sata je negativno.

Na području županije trenutno je pet aktivnih slučajeva pozitiviteta bolesti Covid-19, a od početka epidemije ukupno su zabilježena 104 slučaja oboljenja koronavirusom.

Županijski Stožer skreće pozornost na najnovije preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koje se odnose na sprječavanje zaraze Covid-19 tijekom održavanja profesionalnih umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija te apelira na organizatore i sugrađane da se istih pridržavaju.

Stožer poziva sve stanovnike da se i dalje odgovorno ponašaju i pridržavaju uputa HZJZ-a i odluka nacionalnog Stožera civilne zaštite, svih općih mjera zdravstvene zaštite uz primjenu socijalne distance, higijenskog standarda i dezinfekcije te nose zaštitne maske sukladno odluci o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice kako bi se smanjilo širenje zaraze koronavirusa te time zaštitilo vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

Najnovije objave