Četvrtak, 22. veljače 2024.

Koprivničko-križevački Stožer donio preporuku o odgodi svih vrsta putovanja za učenike i djelatnike škola

Konačnu odluku o svakom pojedinačnom putovanju donosi ravnatelj škole, istaknuli su iz Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije

- Oglas -

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije u petak je održao telefonsku koordinaciju na kojoj je raspravljano o trenutnoj epidemiološkoj situaciji na području županije.

Između ostalog, obzirom na brojne upite ravnatelja škola, bilo je riječi o terenskoj nastavi i putovanjima učenika osnovnih i srednjih škola, kao i djelatnika škola.

Na temelju procjene epidemiološke struke i trenutne epidemiološke situacije na području županije, Stožer je donio preporuku o odgodi svih vrsta putovanja za učenike i djelatnike škola do trenutka poboljšanja epidemiološke situacije i ublažavanja epidemioloških mjera.

- Oglas -

Konačnu odluku o svakom pojedinačnom putovanju donosi ravnatelj škole, istaknuli su iz Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije.

Također, članovi Stožera još su jednom uputili apel sugrađanima da odgovornim ponašanjem i pridržavanjem svih epidemioloških mjera prevencije, doprinesu zaštiti zdravlja zajednice i pomognu u sprječavanju širenja zaraze koronavirusom.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti