Subota, 21. svibnja 2022.

FOTO Koprivnicu posjetio veleposlanik Kraljevine Belgije

Veleposlanik je u koprivničkoj Galeriji prisustvovao otvorenju izložbe Tour de la Belgique en BD/Putovanje Belgijom kroz strip

Preporučujemo

Veleposlanik Kraljevine Belgije u Hrvatskoj, Nicolaas Roger R. Buyck u ponedjeljak je posjetio Koprivnicu.

Prilikom posjeta, za veleposlanika i njegove suradnike, organiziran je prijem kod koprivničkog gradonačelnika Mišela Jakšića sa zamjenicama Ksenijom Ostriž i Melitom Samoborec.

“Nakon upoznavanja veleposlanika s povijesnom i kulturnom baštinom grada, ulaganjima u razvoj malog i srednjeg poduzetništva, rast velikih gospodarskih subjekata te ulaganja u odgoj i obrazovanje, slijedio je neformalan razgovor o različitim temama koje povezuju ove dvije prijateljske zemlje”, stoji na službenim stranicama Grada Koprivnice.

Veleposlanik Kraljevine Belgije posjetio Koprivnicu

U organizaciji Francuskog kruga Koprivnice i koprivničkog muzeja, veleposlanik je u koprivničkoj Galeriji prisustvovao otvorenju izložbe Tour de la Belgique en BD/Putovanje Belgijom kroz strip.

Veleposlanik Kraljevine Belgije posjetio Koprivnicu

Izložba je realizirana uz potporu Veleposlanstva Kraljevine Belgije u Zagrebu u sklopu Mjeseca frankofonije u Hrvatskoj, a na otvorenju izložbe bili su i zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ratimir Ljubić te predsjednica uprave Podravke Martina Dalić.

Izložba za sve posjetitelje ostaje otvorena do 29. ožujka uz besplatan ulaz i pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Veleposlanik Kraljevine Belgije posjetio Koprivnicu

- Advertisement -

Najnovije objave