Petak, 31. ožujka 2023.

Koren i Ljubić cvijećem razveselili djelatnice županijske uprave

Župan je djelatnicama zahvalio na doprinosu uspješnom radu županijske uprave, uz naglasak kako žene čine većinu zaposlenih

Preporučujemo

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, koprivničko-križevački župan Darko Koren i njegov zamjenik Ratimir Ljubić održali su prijem za djelatnice županijske uprave.

Župan je djelatnicama zahvalio na doprinosu uspješnom radu županijske uprave, uz naglasak kako žene čine većinu zaposlenih.

“Međunarodni dan žena prilika je da se osvijesti kako su upravo žene ključan čimbenik u razvoju i boljitku društva, a borba za njihovu ravnopravnost na svim razinama još uvijek traje”, istaknuo je župan Koren.

Dan žena u koprivničko-križevačkoj upravi
Foto: kckzz.hr

Također, dodao je kako svijet teško zamisliti bez postignuća koja su kreirale žene te da je današnji dan prilika za iskazivanje zahvalnosti na svemu što čine.

Zahvalu na prijemu, uime svih djelatnica županijske uprave, uputila je predstavnica županijske podružnice Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika Hrvatske Vedrana Podnar.

Dan žena u koprivničko-križevačkoj upravi
Foto: kckzz.hr

Na kraju prijema, u znak pažnje i poštovanja, župan i zamjenik Ljubić djelatnicama su darovali simbolične poklone, stoji na službenim stranicama Koprivničko-križevačke županije.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti