Petak, 19. kolovoza 2022.

Košarkaški sjever: virovski Podravac i ludbreški Grafičar nastavljaju s pobjedama

Prema rasporedu ovog vikenda igraju se utakmice petog kola. Bit će zanimljivo vidjeti koliko će ih biti odigrano

Preporučujemo

Prošlog vikenda odigrano je četvrto kolo u Drugoj HKL Sjever. Preciznije, djelomično kolo jer su zbog koronavirusa odgođene utakmice između Labrada-1971 Žurka i Bjelovara, Ivančice i virovitičke Virke te Međimurja i varaždinske Vindije.

Grafičar je s uvjerljivih 126:84 pobijedio križevački Radnik. Dijanušić s 23 te Novak s 20 postignutih koševa vodili su Ludbrežane do trećeg slavlja u isto toliko odigranih utakmica. Križevčanima, čiji je najraspoloženiji igrač bio Maslić s 28 poena, ovo je bio drugi poraz. Imaju i jednu pobjedu.

Virovski Podravac gostovao je u Vrbovcu i s rezultatom 101:82 slavio protiv Petra Zrinskog. Najbolji igrač Virovaca Stefan Zadravec odigrao je još jednu jako dobru utakmicu. Ovaj put postigao je 31 koš. Odmah iza njega bio je Balatinec s 29 koševa. Virovci su upisali tako i treću pobjedu u tri susreta. U koprivničkoj dvorani Branimir sučelili su se bjelovarski Vedi i Koprivnica. Bilo je 74:68 za Bjelovarčane kojima je to prva utakmica uopće ove sezone. Koprivnica je treći put poražena, a ima i jedno slavlje. Šobak s 23, odnosno Beljan s 22 koševa bili su najraspoloženiji igrači svojih momčadi.

Prema rasporedu ovog vikenda igraju se utakmice petog kola. Bit će zanimljivo vidjeti koliko će ih biti odigrano.

- Advertisement -

Najnovije objave