Subota, 15. lipnja 2024.

Kreće gradnja brze ceste prema Bjelovaru, ne i prema Koprivnici

Iako je postojao dogovor da će Vlada graditi kilometar za kilometra istovremeno prema oba grada, čini se da će prometnicu prema središtu bjelovarske županije graditi brže

- Oglas -

Gradnja brze ceste počinje prije kraja ovog mjeseca, ali ne prema Koprivnici, nego prema Bjelovaru, piše Glas Podravine i Prigorja.

Iako je postojao dogovor da će Vlada graditi kilometar za kilometar istovremeno prema oba grada, čini se da će prometnicu prema središtu bjelovarske županije graditi brže.

”Kako prenosi Klikni.hr, Bjelovarčani bi za rođendan svoga grada, koji će obilježiti idućeg četvrtka, 29. rujna, mogli dobiti rođendanski poklon za pamćenje. Sve je spremno za početak izgradnje posljednje dionice brze ceste od Zagreba do Bjelovara. Tu je informaciju za spomenuti portal potvrdio i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak”, donosi Glas.

- Oglas -

Ovim početkom radova obistinjuje se strah stanovnika naše županije prema kojem Bjelovar preuzima primat u gradnji svog dijela podravskog ipsilona. Jer, kako doznaje Glas Podravine i Prigorja, gradnja našeg kraka prometnice neće početi istovremeno kad i onog prema Bjelovaru.

”Od izvora bliskog izvođaču radova Kamgradu, doznali smo kako u ovom trenutku nemaju dovoljno kapaciteta da bi otvorili oba gradilišta istovremeno. Stoga, kako smo danas već pisali, postoji vjerojatnost da se gradilište brze ceste od Križevaca prema Kloštru Vojakovačkom uopće ne otvori ove godine, nego tek tijekom 2023.”, stoji u tekstu.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti