Petak, 29. rujna 2023.

Križevčani saznali protivnika u kvalifikacijama za Drugu nogometnu ligu

Čekaju nas dvije teške utakmice, ali mi smo spremni dati sve od sebe jer znamo što nam to donosi, rekao je trener Križevčana Anthony Pavlović

- Advertisement -

Kvalifikacijske dvoboje za popunu SuperSport Prve NL igrat će Kustošija i Zrinski Jurjevac. Prva kvalifikacijska utakmica na rasporedu je 10. lipnja na stadionu Kustošije, dok će uzvratna utakmica biti odigrana u Čepinu 17. lipnja. Obje utakmice počet će u 17.30 sati.

Kvalifikacije za popunu SuperSport Druge nogometne lige igrat će, pak, Zagorec Krapina i Krk, Zadar i Karlovac 1919 te Slavonija Požega i Radnik Križevci.

Utakmice prvog kola kvalifikacija za SuperSport Drugu NL bit će odigrane 11. lipnja, dok će uzvratne utakmice biti odigrane 17. lipnja. Sve utakmice počet će u 17.30 sati, ali doznajemo da će Križevčani sa Slavonijom igrati u nedjelju od 20 sati na stadionu u Velikoj.

- Advertisement -

U ždrijebu su sudjelovali prvi dopredsjednik HNS-a Ante Vučemilović-Šimunović, izvršni direktor Tomislav Svetina, voditelj odjela natjecanja Neven Šprajcer, povjerenik SuperSport Prve i Druge NL Josip Brezni te članovi natjecateljske komisije Ivan Peraić i Ivan Novak, kao i tajnik Željko Bel.

Križevčani su se s prvom sportskom krunom okrunili u subotu u prvenstvu, drugu, s puno razloga, očekuju u srijedu u Županijskom kupu, a treća bi bila plasman u Drugu nogometnu ligu (treći razred hrvatskog ligaškog natjecanja) za klupsko povijesno pamćenje.

– Evo, saznali smo i protivnika u kvalifikacijama za ligu, a to je Slavonija iz Požege. Očekuju nas dvije utakmice od kojih je prva u gostima, a druga na našem Gradskom stadionu. Mislim da smo dobili vrlo dobrog protivnika koji je također prvak i koji je u posljednjem kolu prvenstva osvojio prvo mjesto nad direktnim konkurentom na njihovom terenu, tako da su sigurno puni samopouzdanja. Čekaju nas dvije teške utakmice, ali mi smo spremni dati sve od sebe jer znamo što nam to donosi. Moj pomoćnik Davor Cigler, igrači i ja smo spremni nastaviti s dobrim igrama i u ovom izazovu pružiti svoj maksimum – rekao je trener Križevčana Anthony Pavlović za KŽ sport.

Glavni trener Purgera Anthony Pavlović i njegov pomoćnik Davor Cigler// Foto: NK Radnik Križevci
Glavni trener Purgera Anthony Pavlović i njegov pomoćnik Davor Cigler// Foto: NK Radnik Križevci
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti