Subota, 28. svibnja 2022.

Krunoslav Capak: Na svadbama nema grljenja i ljubljenja

Ja osobno u ovom trenutku ne bih išao na vjenčanje, osim ako mi je to netko vrlo blizak, npr. kćer ili brat, rekao je Krunoslav Capak

Preporučujemo

Ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak rekao je za Antenu Zagreb kako neće biti zabrana vjenčanja, ali je otkrio kako će biti izdane neke nove preporuke.

“Mi ćemo dati nove preporuke za organizaciju vjenčanja, okupljanja u ugostiteljskim objektima, catering, hotelima, i tako dalje. Malo ćemo postrožiti, odnosno morat će se precizno voditi poimenice prisutni gosti, njihov OIB, njihov broj mobitela. Tražit ćemo od organizatora da spriječi grljenje i ljubljenje što je na vjenčanjima jako teško, to mi je sasvim jasno. Mladencu će biti dozvoljeno da poljubi mladu. Cateringu će biti dano uputstvo da hranu ne služe na pladnjevima nego pojedinačno. O zabrani nismo nikad razgovarali, nego o ograničenju broja, ali on trenutno ostaje isti”, rekao je Capak.

Također će biti izdane i neke preporuke za plesni podij, a vlakić ne bi preporučili jer pritom ljudi ubrzano dišu te se stvaraju kapljice koje se mogu prenositi.

Capak je isto tako rekao što bi on napravio da ga netko pozove na vjenčanje.

“Ja osobno u ovom trenutku ne bih išao na vjenčanje, osim ako mi je to netko vrlo blizak, npr. kćer ili brat”, rekao je.

- Advertisement -

Najnovije objave