Ponedjeljak, 23. svibnja 2022.

Kuglači đurđevačkog Graničara rekordom kola pobijedili Kutinu

Odličnim nastupom i osvajanjem dva boda u Kutini, Picoki su srušili svoj ekipni rekord sezone

Preporučujemo

Kuglači Graničara pobijedili su u petom kolu 2. Hrvatske kuglačke lige – sjever na gostovanju u Kutini rezultatom 6:2 i 60 čunjeva razlike. Graničar je srušio 3417, a Kutina 3357 čunjeva.

Odličnim nastupom i osvajanjem dva boda u Kutini, Picoki su srušili svoj ekipni rekord sezone, a bili su i najbolja ekipa u šestom kolu po broju srušenih čunjeva.

Vrlo motiviranom igrom i koncentracijom tijekom cijele utakmice igrači Graničara nisu ispuštali vodstvo do samog kraja utakmice što je dovelo do najboljeg ekipnog rezultata kola po broju srušenih čunjeva.

Poene za Graničar osvojili su Zdravko Vokšan, Vinko Šostarec, Dražen Vugrinec i Antun Bionda. Najbolji igrač utakmice bio je Zdravko Vokšan s odličnih 605 srušenih čunjeva, a još su igrali Vinko Šostarec sa 600, Ivan Buković sa 571, u zajedničkom nastupu Dražen Švarbić i Dražen Vugrinec sa 560, Zdravko Lovašen sa 541 i Antun Bionda sa 540 srušenih čunjeva.

U idućem kolu Graničar je domaćin na kuglani u Koprivnici favoritu lige, ekipi Ciglenice, a utakmica se igra u subotu, 30. listopada 2021., s početkom u 17:00 sati.

- Advertisement -

Najnovije objave