Petak, 29. rujna 2023.

Kuglački klub Graničar izabrao novo vodstvo

Za novog predsjednika izabran je Zdravko Lovašen, a u Upravni odbor još su ušli dopredsjednik Mirko Banjac, tajnik i blagajnik Ivan Kuštrak, Ivan Buković i Dražen Vugrinec

- Advertisement -

Kuglački klub Graničar Đurđevac održao je u subotu izbornu skupštinu na kojoj je izabrano novo vodstvo na mandat od četiri godine.

Za novog predsjednika izabran je Zdravko Lovašen, a u Upravni odbor još su ušli dopredsjednik Mirko Banjac, tajnik i blagajnik Ivan Kuštrak, Ivan Buković i Dražen Vugrinec.

Izabrana su i ostala tijela Udruge, a za predsjednika nadzornog odbora izabran je Dražen Švarbić.

- Advertisement -

Na skupštini su nazočili članovi upravnog i nadzornog odbora, igrači, članovi skupštine kao i predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca Ivan Juričić.

Kuglači Graničara
Kuglači Graničara // Foto: KK Graničar Đurđevac

Dosadašnji predsjednik kluba Mirko Banjac podnio je izvješće o radu kluba za proteklu natjecateljsku sezonu te je prihvaćeno financijsko izvješće kao i izvješće nadzornog odbora za prošlu godinu. Podijeljene su i nagrade najboljim kuglačima kluba za prošlu sezonu. Prema Pravilniku kluba najbolji je bio Vinko Šostarec, drugi je bio Ivan Buković, a treći Zdravko Vokšan.

Novi predsjednik Zdravko Lovašen u svom se obraćanju zahvalio na ukazanom povjerenju te je predstavio program rada za naredno razdoblje. Težište je stavio na aktivaciju članova, izradu novih članskih iskaznica, reviziju statuta kao i učinkovitije funkcioniranje kluba.

Također, osvrnuo se i na pripreme koje se provode za obilježavanje 75. godišnjice kluba koja će se održati krajem mjeseca travnja u Hostelu Borik u Đurđevcu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti