Petak, 2. lipnja 2023.

‘LETIO JE DVA METRA’ Domaći nogometaši napali suca, jedva je izvukao živu glavu

Odmah se oko njega skupilo 7-8 igrača, glasno protestirajući na njegove odluke. Sudac je nakon toga prekinuo susret jer nisu postojali uvjeti za njegov nastavak, a zbog svoje sigurnosti nije dodijelio kartone

Ružne scene i na zagorskim nogometnim terenima. Incident je obilježio utakmicu sedmog kola Druge županijske lige između konjščinske Sloge i Đalskog, zbog čega je sudac Stjepan Mihaljinec iz Zaboka morao prekinuti utakmicu u 54. minuti, pri rezultatu 2:0 za goste.

Prema službenom zapisniku, u spomenutoj je minuti domaći igrač s brojem 2 (Kosovec), dok je igra bila u prekidu, odgurnuo suca utakmice, a potom je i domaći igrač s brojem 15 (Čukman) tijelom udario suca, tako da se zatrčao prema njemu i odgurnuo ga, pri čemu je sudac odbačen oko dva metra na tlo.

Odmah se oko njega skupilo 7-8 igrača, glasno protestirajući na njegove odluke. Sudac je nakon toga prekinuo susret jer nisu postojali uvjeti za njegov nastavak, a zbog svoje sigurnosti nije dodijelio kartone, piše Zagorje International.

Od ostalih utakmica sedmog kola, suprotstavili su se Mladost Belec i Milengrad, u utakmici koja je završila uvjerljivom pobjedom domaćina 4:0, Toplice su pobijedile Radoboj s 2:0, a Vatrogasac i Desinić odigrali su izjednačeno – 2:2.

U ukupnom poretku vodeći županijski drugoligaši su Mladost Belec i Đalski s 13 bodova.

Na trećem je mjestu trenutno Zagorec VT s 11 bodova, a slijedi ga Desinić s devet.

Radoboj, Sloga Konjščina i Toplice imaju po sedam bodova, a na začelju su trenutno Vatrogasac Brezova i Milengrad s pet bodova.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti