Utorak, 27. rujna 2022.

Linice uvjerljivo nadvisile Baranju

Sve djevojke zaslužuju pohvale za dobru igru, a prema realizaciji istaknule su se Đelekovčan, Strugar, Megerle i Međurečan, rekla je trenerica Đurđica Zečević

Preporučujemo

Nakon povratka s priprema kadetske reprezentacije i oporavka nekih igračica od bolesti, rukometašice Podravke 2 Lino odigrale su zaostalu utakmicu 10. kola Druge HRL-sjever s Baranjom iz Belog Manastira.

– Iako od početka nije išlo sve glatko poluvrijeme smo završili s pet golova prednosti uglavnom pogocima Strugar i Đelekovčan. U drugom poluvremenu razlika je sve više rasla, a u realizaciju su se uključile i ostale igračice. Zadnjih 15 minuta utakmice postavu su činile samo igračice 2006. godišta što se na igri niti malo nije osjetilo, već se razlika povećala do konačnih +13 – izvijestila je trenerica Đurđica Zečević.

Linice su na kraju slavile rezultatom 41:28.

– Sve djevojke zaslužuju pohvale za dobru igru, a prema realizaciji istaknule su se Đelekovčan, Strugar, Megerle i Međurečan – dodala je Zečević.

Do kraja jesenskog dijela prvenstva ostaje još utakmica u Slavonskom Brodu.

Podravka 2 Lino: Međurečan 6, Megerle 6, Strugar 7, Miklić 4, Stručić 1, Crnjak, Smiljanec 1, Balaško, Horvat, Domović 1, Javorić, Dedi 4, Rumek 1, Đelekovčan 9, Galinec 1.

- Advertisement -

Najnovije objave