Utorak, 6. lipnja 2023.

LJETNE NOĆI U PRELOGU Dolaze Tomislav Bralić i Klapa Intrade, Belfast food i Duško Lokin

Nogometni klub Mladost Komet iz Preloga organizira 40. po redu tradicionalni Malonogometni noćni turnir te usporedno s njim Ljetne noći Grada Preloga

Ljetne noći uz mali nogomet, odbojku na pijesku, Tomislava Bralića i Klapu Intrade, Belfast food i Duška Lokina stižu u Prelog.

Nogometni klub Mladost Komet iz Preloga organizira 40. po redu tradicionalni Malonogometni noćni turnir te usporedno s njim Ljetne noći Grada Preloga.

I ove godine priprema se bogat zabavni program uz koncerte Tomislava Bralića i Klape Intrade (15. srpnja), Duška Lokina (16. srpnja) i Belfast Fooda (17. srpnja).

Zbog situacije oko nas, a vezano uz pandemiju koronavirusa, ove se godine turnir održava u skraćenom obliku. Igrat će se od utorka do nedjelje, od 13. do 18. srpnja. Nogometni dio turnira, ove će se godine igrati kroz kategoriju Med Vulicama i u mlađim dobnim kategorijama.

Pozivaju se ekipe koje se žele prijaviti i dobro zabaviti da se prijave na broj telefona 099/528-4761.

Uz turnir Med Vulicama, igrat će i limači (rođeni 2013. i mlađi), mlađi pioniri (rođeni 2010. i mlađi) i stariji pioniri (rođeni 2006. godine i mlađi). Kotizacija nema ni u jednoj kategoriji.

U svakoj konkurenciji nagrađuju se najbolji golman, igrač i strijelac. Ekipe se mogu prijaviti svakodnevno do 12. srpnja u City baru u Prelogu ili na broj telefona 099/528-4761, gdje se mogu dobiti i sve potrebne informacije.

Izvlačenje je predviđeno za ponedjeljak, 11. srpnja, u Parku Mladosti u Prelogu.

Uz mali nogomet i ove će se godine organizirati turnir u odbojci na pijesku. Radi se o amaterskom turniru gdje je uz pokazivanje odbojkaškog znanja najvažnije druženje i dobra zabava. Ovdje je prijava za ekipu 100 kuna u muškoj i ženskoj konkurenciji, a prijave su moguće na broj telefona 099/528-4761.

Svakodnevno sve posjetitelje očekuje bogata ponuda jela i pića te naravno, puno dobre glazbe. Dođite i uživajte u vrućim ljetnim noćima, mali nogomet i odbojku na pijesku u Prelogu, u Parku Mladosti, od 13. do 18. srpnja, priopćili su iz Grada Preloga.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti