Utorak, 5. srpnja 2022.

LJETO NA ŠODERICI Evo koga vodimo na kazališnu predstavu ‘Kakva ti je žena, takav ti je život’

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom dvije ulaznice za predstavu je osvojila...

Preporučujemo

Pred nama je i druga predstava u sklopu 8. kazališnog festivala Ljeto na Šoderici u organizaciji Kerekesh Teatra i Udruge mladih iz Koprivnice.

Manifestacija se održava do 14. srpnja na popularnom podravskom jezeru na području općine Legrad, a druga predstava nosi naziv “Kakva ti je žena, takav ti je život’.

Igra se danas, u četvrtak, od 20.30 sati.

O predstavi:

Predstava je to koja ozbiljno utječe na psihofizičko stanje cijelog organizma. Izaziva bolove u trbuhu – od smijeha. Izaziva i veliku količinu suza – od smijeha. Postoji i mogućnost gubljenja glasa – od silnog smijeha. Isto tako, ova predstava će vas natjerati da razmislite dobro o sebi i o svijetu koji vas okružuje.

Volimo li da nas vole ili volimo voljeti? Je li uvijek na početku veze prvo strast pa onda krah? Koliko brak mijenja ljude i samu vezu? U braku ili u mraku?

Odgovore na vječna pitanja o odnosu između muškarca i žene Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Kakva ti je žena, takav ti je život predstava je koja će vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.

Portal Klikaj.hr za vas je osigurao dvije ulaznice (1×2) za ovu predstavu.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom dvije ulaznice za predstavu je osvojila:

Nikolina Bojanić

Čestitamo! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja ulaznica, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

NAPOMENA

U slučaju kiše, predstava se igra u društvenom domu u Legradu.

Dobitnica ili dobitnik ulaznice mora podići na ulazu u kazališni prostor najkasnije pola sata prije početka predstave jer u protivnom te ulaznice idu u slobodnu prodaju.

_______________________

Osnovne informacije:

Ulaznice za predstave su u prodaji po cijeni od 50 kuna, a preko sustava Entrio po cijeni od 60 kuna.

Prodaja ulaznica: FOTO Lenišće iz Koprivnice, Mosquito beach bar (Šoderica), caffe bar Kaktus Koprivnica, online prodaja putem sustava ENTRIO i od 19 sati na ulazu prije predstave.

- Advertisement -

Najnovije objave