Nedjelja, 16. svibnja 2021.

Ljeto u Ludensu: uživajte u stand up nastupu Saše Turkovića

Saša je na pozornici stasom i glasom ozbiljan k'o predsjednički kandidat, a teze koje iznosi smiješne su kao hrvatske penzije

Preporučujemo

Danas vas u Atriju Doma mladih u 21 sat očekuje stand up nastup Saše Turkovića.

Saša Turković je otac, suprug, biznismen i najstariji komičar LAJNAP COMEDY kolektiva. Na pozornici stasom i glasom ozbiljan k’o predsjednički kandidat, a teze koje iznosi smiješne su kao hrvatske penzije. Što ga s obzirom na godine stvarno pogađa.

Fore su mu kao i njegovo slobodno vrijeme, kratke i britke, bez psovki i vulgarnosti, jer mora paziti što priča pred djecom. No, zato će svoje najzločestije ideje upakirati u celofan pristojnosti i staviti mašnicu sarkazma da nećete ni znati kako odjednom umirete od smijeha.

Nastupa isključivo u košulji i odijelu nakon što su ga dečki iz LAJNAPa zamolili da više ne dolazi u togi. 

Sašin prvi one man show posvećen je isključivo obiteljskom životu i preživljavanju istog. Fore stvarane tijekom 44 godine Sašina života te ispolirane brojnim nastupima k’o obiteljska srebrnina nakupile su se poput režija i nastala je predstava “PREŽIVJETI U OBITELJI”. 

“PREŽIVJETI U OBITELJ” je savršen izlazak za sve koji trebaju kratki “tajmaut” od svojih najbližih i kozmološkog fenomena zvanog život.

Podsjetimo, svake vas srijede u srpnju u 21 sat u Atriju Doma mladih očekuje porcija smijeha uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

– 1. srpanj Stand up by Goran Vugrinec
– 8. srpanj Stand up by Saša Turković
– 15. srpanj Stand up by Vlatko Štampar
– 22. srpanj Stand up by Aleks Curać Šarić
– 29. srpanj Teatar Exit i Kazalište Ulysses: Cabaret – Koncert za žlice i gitaru

Prodaja ulaznica:

– Ured Ludens teatra: DMKC (soba 11) od 10 do 14 sati, utorkom do 17 sati
– Šareni dućan, Hotel Podravina, Le Petit Café, www.ulaznice.hr

Najnovije objave