Nedjelja, 2. listopada 2022.

Lovro Zvonarek postao najmlađi igrač u povijesti koprivničkog Slavena Belupa

Talentirani veznjak tako je postao najmlađi igrač u povijesti Slaven Belupa ispred Vedrana Celiščaka, Franje Tepurića, Marka Martinage i Tina Petričića koji su također debitirali sa 16 godina, no nešto stariji

Preporučujemo

Ulaskom u 71. minuti susreta 34. kola Hrvatski Telekom Prve lige između Slavena Belupa i Rijeke (0:2) talentirani veznjak Lovro Zvonarek postao je najmlađi igrač u povijesti koprivničkog prvoligaša. Sa samo 16 godina i pet dana debitirao je u dresu Farmaceuta zaigravši na poziciji desnog veznog igrača.

– Hvala mom Slavenu Belupu koji mi je pružio priliku da se upišem u povijest kluba. Hvala svim mojim trenerima u dosadašnjoj karijeri i naravno mojim roditeljima bez čije potpore ništa ne bi bilo moguće. Ovo je veliki poticaj za mene i još jedan znak da moram svakodnevno, na svakom treningu još više zapeti i davati svoj maksimum – rekao je Zvonarek.

Talentirani veznjak tako je postao najmlađi igrač u povijesti Slaven Belupa ispred Vedrana Celiščaka, Franje Tepurića, Marka Martinage i Tina Petričića koji su također debitirali sa 16 godina, no nešto stariji.

Čestitamo Lovri i želimo mu još mnogo odličnih utakmica u dresu Slavena Belupa.

- Advertisement -

Najnovije objave