Srijeda, 1. prosinca 2021.

Marica Korolija emotivno se oprostila od Kinga: ‘Znam da ću se sjetiti tebe kada mislim da je teško i da ne mogu više’

Danijel Mihaljčić (48), natjecatelj pete sezone showa 'Život na vagi', preminuo je u subotu ujutro od posljedica srčanog udara

Preporučujemo

Danijel Mihaljčić (48), natjecatelj pete sezone showa ‘Život na vagi’, preminuo je u subotu ujutro od posljedica srčanog udara. Ova tužna vijest pogodila je njegovu obitelj i brojne prijatelje, a od njega su se oprostili i na društvenim mrežama.

Među njima je i finalistica pete sezone ‘Života na vagi’ Marica Korolija iz Novigrada Podravskog.

“King, otišao si prerano…

Ovaj događaj nam svima treba biti ‘wake up call’ jer sutra to može biti bilo tko od nas. Ulazak u show meni je doista preokrenuo život i došla sam u zadnji čas prije nego sam se teže razboljela.

Znam da ću se ja već od danas javljati češće bliskim ljudima jer je svaka sekunda bitna.

Znam da ću se sjetiti tebe kada mislim da je teško i da ne mogu više.

Znam da imamo jedan život i da ga trebamo cijeniti.

Sada znam, a prije godinu dana nisam znala”, napisala je Marica u svojoj emotivnoj poruci na Instagramu.

“Fantastični trio”, napisala je kratko Zdravka Kapetanović te objavila njihovu zajedničku fotografiju s Matejom Cakić snimljenu tijekom finala showa u prosincu.

Od njega se oprostio i Dominik Kračun koji je napisao: ‘Počivao u miru Božjem cimeru i prijatelju moj”, a uz to je objavio njegovu crno-bijelu fotografiju.

Vijoleta Taleski bila je u šoku kada je čula ovu tužnu vijest jer su ona i King postali prijatelji. Od njega se oprostila i na društvenim mrežama.

I Edin Mehmedović, trener crvenog tima ‘Života na vagi’, oprostio se od Danijela Mihaljčića, zvanog King. Iizrazio je duboko žaljenje zbog odlaska ovog džentlmena, kolege i dragog prijatelja.

“Žao mi je… Žao mi je jer nismo stigli odraditi onaj krug oko Jaruna kojeg smo dogovarali ove zime. Kada smo se upoznali rekao si mi da ti je nadimak “King”, bilo mi je to jako simpatično. U našem kratkom druženju doživio sam te kao jednog vrlo uglađenog, odmjerenog i pomalo tvrdoglavog gospodina kojem taj nadimak stoji samo u formi veličine srca, koje te je danas nažalost izdalo. Danijele, za mene si ‘Fakin’, a ne ‘king’, rekao je Edo i dodao: Čežnja svakog zagrebačkog frajera je da ga nekad netko doživi kao fakina. Ja sam tebe tako doživio… Žao mi je samo što ti to nisam stigao reći… Obitelji i najbližima želim iskreno saučešće”, rekao je trener Edo.

Najnovije objave