Utorak, 31. siječnja 2023.

Mario Hudić s nezavisnom listom ide po novi mandat načelnika Općine Koprivnički Bregi

Aktualni načelnik Mario Hudić smatra da je sa svojim suradnicima već vrlo jasno pokazao da ispunjava svoja konkretna obećanja i planove, a ne koristi floskule, izlizane slogane i ne daje lažna nerealna obećanja

Preporučujemo

Mario Hudić ide po svoj četvrti mandat na čelu Općine Koprivnički Bregi. Na predstojeće lokalne izbore za načelnika ide kao nezavisni kandidat, samostalno, a nositelj je i Kandidacijske liste grupe birača Mario Hudić za Općinsko vijeće Općine Koprivnički Bregi.

Aktualni načelnik Hudić i njegova nezavisna lista sada su predstavili i svoj predizborni program na Facebook stranici Kandidacijska lista grupe birača Mario Hudić.

Nakon realizacije niza velikih kapitalnih projekata, kojima se izgradila i obnovila komunalna i prometna infrastruktura, te kontinuiranog provođenja raznih socijalnih mjera u protekla tri mandata, uz nastavak takvih projekata, kako kažu, žele provesti nove dodatne mjere i programe u cilju daljnjeg osiguranja najkvalitetnijih mogućih uvjeta života svih generacija mještana u Koprivničkim Bregima, Glogovcu i Jeduševcu.

Općina Koprivnički Bregi je tako primjerice jedna od rijetkih u cijeloj Hrvatskoj koja ima izgrađenu plinsku, vodovodnu i kanalizacijsku mrežu u svim naseljima.

Aktualni načelnik Mario Hudić smatra da je sa svojim suradnicima već vrlo jasno pokazao da ispunjava svoja konkretna obećanja i planove, a ne koristi floskule, izlizane slogane i ne daje lažna nerealna obećanja.

Tako želi i nastaviti i siguran je da će realizirati sve projekte i mjere iz programa za novi mandat, a i više od toga jer, ističe, sve kandidatkinje i kandidati na njegovoj listi imaju potrebno znanje, iskustvo, poštenje i iznad svega iskrenu želju da to naprave samo s jednim ciljem – da razvijaju dalje Općinu Koprivnički Bregi i sve njezine mještane čine ponosnim na svoje Brege, Glogovac i Jeduševac.

Podsjetimo, nositelj nezavisne liste će biti Mario Hudić, a na listi su, uz četiri kanidata, i četiri žene jer, kako kažu, prepoznaju važnu ulogu žena u današnjem društvu i cijene njihov uspješan rad i doprinos u na radnim mjestima, u obiteljima i lokalnoj zajednici u kojoj žive. To su Irena Štefanec, Sanja Krapinec Mehkek, Snježana Kuhar i Suzana Bukvić.

Na listi su još i Darko Sobota, aktualni predsjednik Općinskog vijeća Općine Koprivničke Bregi, Karlo Sever, Miroslav Sarić i Tomislav Tomiek. Više o njihovom programu i samim kandidatima možete pročitati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti