Subota, 4. prosinca 2021.

Mario Žuljić mijenja Klaudija Đureca na klupi Žute podmornice: “Ekipa ima ‘lufta’ napraviti nešto više”

Žuljić navodi da mu nije postavljen nikakav konkretan cilj, sve će rješavati u hodu. Takvo je vrijeme u prvenstvu da nema puno vremena i prostora za drastične rotacije

Preporučujemo

Osmo mjesto s tri pobjede, jednim remijom i četiri poraza nisu zadovoljili apetite vodstva NK Miklinovec koji s klupe vodi Klaudio Đurec. Točnije, vodio je, jer će ga na tom mjestu zamijeniti Mario Žuljić, donedavni dugogodišnji trener Tomislava iz Drnja.

Nije dugo čekao na novi posao, nakon dva tjedna bez (aktivnog) nogometa, Žuljić će ubuduće voditi Miklinovec.

“Pristao sam zbog ljudi koji su me zvali, s kojima sam dugi niz godina u dobrim odnosima. Mislim da Miklinovec ima zanimljivu ekipu i da imaju ‘lufta’ napraviti iskorak više. Moram se na treningu vidjeti s dečkima, vidim da dosta rotiraju jer često netko nedostaje. Puno će toga ovisiti i o igračima i o njihovoj ozbiljnosti”, rekao je Žuljić.

Žuljić navodi da mu nije postavljen nikakav konkretan cilj, sve će rješavati u hodu. Takvo je vrijeme u prvenstvu da nema puno vremena i prostora za drastične rotacije.

“Nadam se da ću nastaviti dobar rad Klaudija Đureca, iako nas čeka neugodan raspored, čeka nas Tomislav Radnik pa Sloga, Kalinovac, Viktorija, Novigrad…”, kazao je Žuljić za kraj.

Klaudio Đurec
Klaudio Đurec // Foto: Luka Krušec / LuMedia

Najnovije objave