Subota, 16. listopada 2021.

Marks – očni i slušni centar otvorio je poslovnicu u Đurđevcu i za vas je osigurao velike popuste

Povodom otvorenja nove poslovnice svim svojim kupcima osigurali su 30% popusta na SVE dioptrijske okvire i sunčane naočale

Preporučujemo

Marks – očni i slušni centar otvorio je svoju poslovnicu i u gradu Đurđevcu.

Povodom otvorenja nove poslovnice svim svojim kupcima osigurali su 30% popusta na SVE dioptrijske okvire i sunčane naočale.

Posjetite novu Marks poslovnicu u Đurđevcu na adresi Ulica kralja Tomislava 1, u samom centru grada.

Popust se odnosi i na poslovnicu u Đurđevcu, ali i na onu u Koprivnici (zgrada Martinovka u Generalićevoj ulici 3) i traje do do 31. listopada 2021. godine.

U ovom očnom i slušnom centru možete obaviti besplatnu kontrolu vida, sluha i očnog tlaka, i to na najsuvremenijim uređajima. Centar se bavi i izradom i prodajom dioptrijskih naočala, sunčanih naočala, kontaktnih leća i otopina, slušnih aparata i baterija.

U ponudi imaju veliki izbor okvira vodećih svjetskih brandova: Ray Ban, Dolce&Gabanna, Vogue, Emporio Armani, Police, Furla, Carolina Herrera, Tom Ford, Guess, Tommy Hilfiger, Max Mara, Fendi, Celine, Silhouette i Polaroid.

Isto tako, ondje vas očekuje i veliki izbor dječjih dioptrijskih i sunčanih naočala i naočalne leće vodećeg svjetskih proizvođača Zeiss. Specijalizirani su za progresivne i uredske naočale, a uz slušni aparat gratis možete dobiti i kompletne dioptrijske naočale. Mali popravci također su besplatni. Inače, kompletne dioptrijske naočale možete kupiti već od 399 kuna, a uz kupovinu progresivnih naočale za čitanje su vam gratis.

Valja naglasiti i da je Marks ugovoreni partner HZZO-a za naočale i slušna pomagala.

Više o Marksu – očnom i slušnom centru možete saznati na njihovoj službenoj internetskoj stranici www.marks.hr, na njihovoj Facebook stranici , na njihovom Instagramu ili putem e-maila: info@marks.hr.

Kontaktirati ih možete i na broj 091/4500-655, a radno vrijeme im je od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 17 sati i subotom od 8 do 13 sati.

Marks promo

Najnovije objave