Utorak, 26. listopada 2021.

MEDIČARNA ŠPIČKO NAGRAĐUJE Evo tko je osvojio poklon pakete licitarskih proizvoda u savršenim cekerima

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom poklon paket su osvojili...

Preporučujemo

Medičarna Špičko obrt je s dušom. U svojoj ponudi nude veliki izbor licitarskih proizvoda, kao i gverca, medenjaka, bombona i lizaljki, svijeća i drugog.

Medičarna Špičko nalazi se u samom središtu Koprivnice, nasuprot župne crkve svetog Nikole i samo 100-tinjak metara od glavnog gradskog trga.

Neka svatko koga put nanese u Koprivnicu dođe u Medičarnu Špičko, osladi se njihovim proizvodima i tako ponese lijepe uspomene na ovaj divni podravski kraj.

A mi smo u suradnji s Medičarnom Špičko pripremili jednu lijepu nagradnjaču.

Za vas smo osigurali četiri poklon paketa licitarskih proizvoda u predivnim cekerima.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom poklon paket su osvojili:

Tamara Premuš, Petra-Antonija LukačićSlavica Martinović i Danijela Kristijan Antolić.

Čestitamo sretnim dobitnicima! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

Više o Medičarni Špičko, kao i o njihovoj ponudi možete saznati na njihovoj internetskoj stranici ili na njihovoj Facebook stranici.

Kontaktirati ih možete i putem telefona na broj (048) 642 – 311.

Najnovije objave