Utorak, 28. rujna 2021.

Međimurski građevinari posjetili gradilište Pelješkog mosta

Trenutno najveća investicija u Hrvatskoj, Pelješki most, bio je, od 9. do 11. rujna, mjesto posjeta članova Društva građevinskih inženjera i tehničara Međimurja DGITM Čakovec

Preporučujemo

Trenutno najveća investicija u Hrvatskoj, Pelješki most, bio je, od 9. do 11. rujna, mjesto posjeta članova Društva građevinskih inženjera i tehničara Međimurja DGITM Čakovec.

U sklopu trodnevnog stručnog putovanja međimurski građevinari, osim Pelješkog mosta, na putovanju su posjetili i Memorijalni centar Nikola Tesla u Smiljanu, Etnoland Dalmati u Pakovom Selu s prikazom izvornog života dalmatinske Zagore u prošlosti i Arheološki muzej Narona u Vidu kod Metkovića. Radi se o prvom muzeju u Hrvatskoj izgrađen in situ na nalazištu.

S vidikovca Kamenjak na području Parka prirode Vransko jezero vidjeli su najveće prirodno jezero u Hrvatskoj i mnogobrojne otoke šibenskog i kornatskog arhipelaga.

Međimurski građevinari su uz stručni dio uživali na fotosafariju deltom Neretve, uz kulinarske specijalitete žaba i jegulja, te uz domaći pršut na gospodarstvu Roca u Vrelima.

Izvor: Međimurske novine

Najnovije objave