Petak, 24. svibnja 2024.

Ministar Božinović: U trgovinama i tržnicama nisu utvrđene veće nepravilnosti

Božinović je izvijestio da je u Hrvatsku u četvrtak navečer iz Austrije stiglo pet autobusa s ukupno 82 hrvatska te dva slovenska državljanina koji su napustili autobusni konvoj u Sloveniji

- Oglas -

Pripadnici civilne zaštite, Državnog inspektorata i policije pojačano nadziru poštivanje epidemioloških mjera u trgovinama i tržnicama u kojima nisu utvrđene veće nepravilnosti, izvijestio je u petak ministar unutarnjih poslova i voditelj Nacionalnog stožera civilne zaštite Davor Božinović.

”Prema zaprimljenim izvješćima, nisu utvrđene veće nepravilnosti, a izdana su usmena upozorenja, najčešće zbog nepridržavanja fizičkog razmaka između građana”, kazao je.

Božinović je izvijestio da je u Hrvatsku u četvrtak navečer iz Austrije stiglo pet autobusa s ukupno 82 hrvatska te dva slovenska državljanina koji su napustili autobusni konvoj u Sloveniji.

- Oglas -

”Prema svima njima su poduzete mjere od strane granične i sanitarne inspekcije te epidemiologa”, rekao je.

Uz to, Božinović se u ime Nacionalnog stožera civilne zaštite zahvalio svim zaštitarima koji osiguravaju zdravstvene, financijske i druge objekte.

”Njihov odgovoran rad je uglavnom terenski i oni rade u svim vremenskim prilikama i neprilikama kao što je ova koja nas je zadesila”, zaključio je.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti